Her er det bare å håpe at partiet havner under sperregrensen, og ikke nok en gang får tilrøvet seg makt som konsekvens av utjevningsmandater. For hva i alle dager er dette for et meningsløst parti? En Ap-Rødt hybrid har ingen plass i et politisk landskap anno 2017. En konsekvens-politisk debatt mellom Rødt, SV og Ap, har ingen praktisk verdi. En slik debatt vil kunne sammenlignes med en krangel om fargen på drit. I en verden som går fortere enn hva dogmatisk tenkende sinker evner å oppfatte, er politiske flisespikkeri det siste vi trenger. -En må ut. Kun barn og fulle folk snakker sant. Barn ville ofret «dritten i midten». -Altså ut med SV.

Åtteårs-natten, eller Soria-Moria om du vil, bekrefter hvorfor et praktisk fungerende demokrati må ha SV under sperregrensen. For med unntak av Liberalistene, er alle norske partier i sannhet sosialister. At høyrepartier finner sosialisme-begrepet tyngende mens de i posisjon øker statlige utgifter og bygger ut offentlig byråkrati, avsløres naturligvis av oppegående mennesker. Den norske velferdsstaten er en sosialistisk konstruksjon selv om høyresiden prøver å fortelle deg annerledes. -En innrømmelse av annet ville være politisk selvmord for kognitive middelmådigheter som ønsker å leve fett som tilsynelatende representanter for folket. Under slike rammer er det opplagt bortkastet med småpartier uten sak. Partier som er tvunget til å diskutere fargen på drit for å distansere seg fra partier de i det store og hele er dønn like.

Jeg sier definitivt ikke at du bør stemme hverken Ap eller Rødt, men SV er fullstendig bortkastet. -Vel gitt at du ikke er fan av Audun Lysbakken; en mann uten baller som trenger statlig inngripen fordi han ikke tør snakke kona si imot. Hva i alle dager? Vi er i 2017. Har du lyst å være hjemme med barnet ditt etter fødsel, ber du kona høflig om å dra til helvete dersom hun nekter deg dette privilegiet. Tvungen pappapermisjon er SVs eneste reelle sak, og det kun fordi Lysbakken har fullstendig misforstått hva likestilling innebærer. Likestilling handler om kvinner og menns likeverdige rett til å velge selv hva som er best for seg og sine familier. Likestilling handler definitivt ikke om forgubbet politisk elite som hestehandler med egne koner for å kunne tillates videre jobb som karrierepolitikere. Skulle noe mene jeg er slem med SVs gullgutt, kan jeg minne om at vi her snakker om mannen som ble sparket ut av Soria Moria II grunnet korrupsjon i forbindelse med tildeling av midler til Sus Jenteforsvaret. Korrupsjon blir tydeligvis ikke tatt så høytidelig i SV. Kort tid etter kastet fra regjeringen, valgte SV Audun Lysbakken til partileder. For korrupt for ministerpost, men ikke for lederverv i SV.

Mer gidder jeg faktisk ikke si om SV. De er useriøse klovner, hvis og dersom i posisjon, trekker reformpåkrevd sosialisme i fullstendig feil retning. Kommunismen gikk i hundene. Aksepter det, og begrens postpubertalt oppvigleri og Internasjonalen til gutterommet. Seriøst blir det uansett aldri.

Oppsummering; derfor skal du IKKE stemme SV:

Audun Lysbakken og pappapermisjon. Mer trenger man ikke si for å skjønne at dette er et parti uten sak. Et parti som tror på utvidet makt til staten. Bak mørke gardiner tror de at det enda er mulig med en altomfattende og ineffektiv statsmakt. Pssst! -Informasjonssamfunnet ser alt. Udugelighet kan ikke kamufleres gjennom stadig høyere beskatning av det frie mennesket. -Sorry.

Her har du andre etablerte partier du IKKE trenger stemme: Liberalistene, Frp,Rødt, Krf, Høyre, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Venstre og MDG.

Kommentarer