Miljøpartiet de Fjerne er nesten for useriøse til at jeg klarer mene noe om dem. Men, alle skal få. Deres politikk, eller rettere sagt mangel på politikk, er fascinerende.

La det være sagt; jeg støtter 100% alle seriøse forslag som etterlater våre barn et bærekraftig økosystem. Likevel er det fullstendig ikke-aktuelt å stemme MDG. Deres mangel på helhetlig politikk er nesten like brutal som deres fullstendige fravær av kompetanse komme til deres eneste politiske sak, nemlig miljø. Tro meg, jeg har lett, men hos MDG klarer jeg ikke finne snev av intelligens. Likevel kan vi altså risikere at så mye som 10% av hovedstadens stemmeberettigede kaster en MDG-seddel i urnen ved årets stortingsvalg. Hårreisende i seg selv, men mest kritisk er det at stemmer bevilget fra eneste by som reelt kan kunne gjennomføre MDGs galskap, løfter partiets landsgjennomsnitt som igjen utløser udemokratiske utjevningsmandater. Disse mandatene på tinget er galskap da de har null forståelse av hvordan Norge fungerer utenfor Oslo. Virker som de tror at enhver innavlet småbygd og forblåst holme har god bussdekning, tog, trikk og undergrunnsbane. Om noen fra Oslo skulle lese dette; slik er det ikke! Oslo er annerledes-byen, ikke alle de andre.

Mer tastetrykk gidder jeg ikke bruke på MDG. Synd. Jeg liker miljøsaken, men dette blir bare for sprøtt. Redd de gjør et kjempevalg. I så tilfelle får vi håpe at vi får se den første MDG-politikere med IQ som overgår egen skolestørrelse.

Oppsummering; derfor skal du ikke stemme MDG:

Ingen helhetlig politikk.

Bitre oppviglere uten nevneverdig kompetanse på sin eneste kjernesak, miljø.

Her har du andre etablerte partier du IKKE trenger stemme: Liberalistene, Frp, SV, Krf, Høyre, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Venstre og Rødt.

Kommentarer